Резиденция Евксиноград край Варна е мястото, където ще се състои изключително

...
Резиденция Евксиноград край Варна е мястото, където ще се състои изключително
Коментари Харесай

Първи снимки на срещата между Борисов и Ердоган в Евксиноград

Резиденция " Евксиноград "   край Варна е мястото, където ще се състои извънредно значимата среща на върха на Европейски Съюз и Турция. В нея ще вземат присъединяване висшите представители на Брюксел Жан-Клод Юнкер и Доналд Туск, българският министър-председател Бойко Борисов и турският президент Реджеп Тайип Ердоган. 

В страницата на Бойко Борисов пуснаха първите фотоси от срещата сред премиера и Ердоган.



Тази вечер в 21:00 часа в резиденция Евксиноград край Варна ще стартира срещата на върха ЕС-Турция.  Предвижда се срещата да премине под формата на вечеря, която се възнамерява да продължи два часа, само че е допустимо и да бъде удължена. Предвижда се след срещата да се състои конференция. Ердоган ще се съпровожда от външния министър Мевлют Чавушоглу, министъра по европейските въпроси и основен договарящ Йомер Челик,министъра на енергетиката и естествените запаси Берат Албайрак, министърът на стопанската система Нихат Зейбекчи и министърът на търговията Бюлент Тюфекчи, предава Българска телеграфна агенция.

Група виновни чиновници и представители на водещи медии съпровождат Ердоган. Засега повече от несъмнено е, че турският държавен глава ще се върне още довечера, разясняват медиите. Медиите оповестиха също, че във Варна се приготвят митинги против Ердоган

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР